Friday, 22 February 2013

Pagi sabtu

Pukul berapa datuk harimau?

Pukul 12.40am..

Oh dah pagi sabtu rupanya...

Alkisah baru melahap dadah2 utk migrain... nak tido, nak rest, anak plak nak susu... haip!! Kena bagi sbb dia tergolong dlm golongan kurang upaya.. tak boleh bangun buat susu sendiri...

Mlm ni aku belajar byk benda.. salah satu, nak bahagia, menangis lebib byk dr senyum gembira.. once bahagia tu datang, ia akan bermakna even ia hanya sedetik... :)

Cinta, kasih sayang sebenar boleh dilihat tatkala kita dlm kesusahan, kepayahan, sakit ke? Sbb mase senang, sihat, ramai je keliling, cube mase susah? Mase sakit? Silap2 kena tengking huihuihui

Hmmm... ingat mase senang, simpan siket utk mase susah.. ni hapa pon tarak... padan la dgn muka..

Haih... takkan nak bg ular patuk 2 kali dlm lubang yg sama?? Bengap sangat tuh!!
Bukan bengap, tapi penyabar...

Selamat berhujung minggu! :)

2 comments:

Irfa said...

Lma mnyepi.bertapa kat mna?
Rindu dgn lawak sengal ko..

Sapa kna patuk ular?
Nk kna pinang ke? Haha

setiap kita x lari dr ujian

Maziati Mazlan said...

Irfa,

Ulaq patuk kaki wabak sakit wabak daran!!
Haip! Aku anak 4 da... dah cukup quota... ko xleh pinang!