Sunday, 8 January 2012

31 - just a number! dont worry.. :)

Okay tajuk memang ayat nak menyedapkan hati. ape pon memang umur ni sekadar angka.. tapi kan kalau umur umur begini, masih takde peningkatan, malu gak kan? haih.... mesti berusaha...



well... to acu, kakak, ayah nyah, tak kurang jugak afiq, arief ngan aisha.... terima kasik atas kejutan... dan untuk yang tersayang... "i terkejut sangat...!!!" hahahaha surprise la konon.. dalam mata pon dah nampak kek!!! 



sekali lagi.... Terima Kasih untuk ingatan korang kat "MAMA"...



 kek dah hancur... tinggal benda ni je utk disnap,
kek??? laki aku tonyoh kat muka aku yg comey ni.. dengki la teewww


 Thank You so much dear, lepas ni, rajin la sket nak verify form cuti ek? ke buat sign buku cek? ololololo...


Tada!!!! pasni org tak leh curik dah pen aku... tak main dah sticker sticker neh!!! melekat, kekal terus...!! menangis!!!


aku dah nampak dah tua... dia ni bila nak nampak tua ek? betis pon ade la besar lengan aku je... haih...
jom la kito ke gym cik fanako!!! jgn dok di zone selamat lamo sgt!! bahayo!!!





7 comments:

Irfa said...

muda lagi..hehe.baru awal 30an.
ahaks

nak mintak no tepon apt kat cameron buleh ker?

emel me at smawarni@malaysiaairlines.com

mekasih

Rumah Kuning said...

Tension bebenor mamat yg bertopi tuh

Yellow said...

@irfa,

boleh boleh, nanti kita amik kat budak pakai topi aka laki aku tu dulu ek?


@rumah kuning..

saja snap gambaw ni... dia tgh marah kat sasa yang tak duduk diam asyik mintak air batu nok kekoh!

cik fanako said...

jom la poie gym haa

Yellow said...

jom lah cik fanako.. apo laieee!!! minggu dopan lah nampok gayonyo!!


p/s: pastikan minyak kereta tak terjejas akibat mengususng sport shoes kehulu kehilir akibat janji nak gi gym minggu lepas yg tak kesampaian...!!!

jedi said...

31 ok lagi...heheheh

sasa lagi...

Yellow said...

mana datangnya sasa JEDI oi... org sekarang ni, lagi muda, lagi byk penyakit!!!