Thursday, 24 November 2011

Yeay! cuti lagi!

Assalamualaikum....


Hari jumaat, nak buat motivasi pagi katanya, tapi pagi tadi tak sempat nak dengar motivasi kat radio. sebab kelam kelibut memecut kete comei aku ke opis...


yang penting, hari isnin ni cuti! yeeeehaaaa!!!! kome nak balik kuantan anak beranok! tak sabor wei.... nak balik jenguk mak abah, nak buat kolam ikan depan umah kak long, nak tengok anak anak sedara yang dgr kabornya dah petah bercakap....

tengok neh... apak die takde keroja.... anak jadi mangsa... chanteeek sgt gigi si amy neh... mungkin mama dia guna arang utk cuci gigi anak dia!!! oh yea... ni anak kakak saya....





Insyaallah.... kita berkumpul ujung minggu niiii!!!!! :)






p/s: mak, sila beli ikan patin ye? jemey? sila masak nasik briyani GAM johor.... aku tahu korang dah gaji! (mcm mak haku bace blog ni kan???)




2 comments:

HappyIrfa said...

seronoknya dapat balik kg.saya balik key el je..

Yellow said...

huhu... key ell pon tak pe.. asal jumpa org tersayang...kan?