Thursday, 4 August 2011

Tanpa tajuk...

   
background kaki abah korang kena operate!! eh abang! awak jenguk anak dara sape lagi nak ajak join sekaki?

hahaha!!! aku lah juara terjun brani mati kali ni... okay mama dah sediakan toto kat bawah tuh branik la awak nak terjun2 tanpa kepala mencium lantai konkrit tu kan?

cubaan anak dara berumur setahun utk melakukan terjun bebas!!

okay, sepupu yang memang pemalu, anak dara lahir 9.9.2009...

Aisha... pemenang buaya paling ganas menerima anugerah dari acu....

okay anak dara tu... nampak tak? ternganga2 mulot!

okay...  abang sebagai ketua rombongan, nak tunjuk skill kuak lentang... eh abang, air tak penoh lagi la!!!

penat nunggu air penoh!!!

okay... si adik bosnia ni plak buat terjun bebas...

konker kau along!!!!

yeah!!!! saya juara... sejam tunggu air penoh, tak penoh2!!!!
Acecece... aku pon nak buat tajuk "tanpa tajuk" kan? selalu no nengok blog glemer2 buat tajuk ni... hahaha depa glemer, takpe... kau adoooo????

enjoy picture 2 minggu sebelum puasa kot... nak bawak anak g Gambang Water Park... jauh..( eh bukan tak de budget ke? kui3) jadi berwater park di laman umah je la yea? oh yea sila abaikan permandangan kebersepahan umah saya.... :))

2 comments:

Nisa Shafie/Mazwan Mazlan said...

pemenang ye ialah ARIF OYONGGG... die plg lama berendam.. haha.. sbaik jumpe spender sorg satu kalau x serram ii.. hahahah

Yellow said...

hahaha wei.. siap ade sisa kumbahan tertinggal kat lantai.... hahaha puas la plak pastu nak cuci.. sampai terbuang budak2 ni main air...