Tuesday, 16 August 2011

Beruang hitam tak besar2 selama 11 tahun!!! ikuti kisah sebenar!




Beruang hitam kesayangan saya sejak 11 tahun yang lalu!!! pernah dok dlm tong sampah tahun lepas selama sehari, tapi tak sampai hati.... amik semula, tiup2... gosok2... cium sket, letak semula ke tempat asal..



Amaran keras!! jgn ada sesiapa yang branik2 usik beruang ni!!!
sebab beruang ni pemberian seseorang yang amat saya sayang!!(ntah mana2 dia kutip beruang ni kan) die kata, "nah amik ni... letak kat opis, kira saya ade selalu ngan awak la...." erk? mungkin kah beruang hitam itu adalah.....
hahahaha wei aku tak cakap ape2 ek?? korang tambah2...
thanks awak... beruang tu ade lagi saya simpan, lepak leklok je sebelah saya... kalau saya miang2 keladi on the office phone, dia babab saya... hahaha








sambil tunggu It department restart server binalink... heng dah. Tu lah.. aku banyak sgt buat kerja hari ni kot!! :)


2 comments:

Nisa Shafie/Mazwan Mazlan said...

jap, tisu tu cam cantek... muahahahahahaha

Rumah Kuning said...

update please....